mihribanuzun Detaylı ultrason için randevu aldık. Detaylı ultrason yaptıran var mı? Nasıl bir şey çok merak ediyorum. Bebişim nasıl görünecek? 👶🏻
1asel-duru mihribanuzun ilkin de yaptırmıştim her organı ayrı ayrı detaylı inceleniyor parmak sayılarına cinsiyete haftasına göre büyüme oranına bakılıyor bebekte bir sorun olup olmadığına bakılıyor bu şekilde yani şimdi 13 haftalık gebeyim daha zamanı gelmedi
efeduru mihribanuzun ben özelde gittim herseyine bakildi renklide gorduk sen devlete mi ozele mi gitceksin
Ebru1995 mihribanuzun devlet hastahanesi - üniversite hastanesinde perinatologdan randevu direk alamıyoruz kadın doğum doktorumuz mu yönlendirme yapması gerek ?
Yarenylmz mihribanuzun üni hastanesinde yaptırdım bende ama göstermedi yüzünü vs hiçbişeyini sadece baktı 20 dk
Seherbl Evet ilk olarak kadın doğum doktoruna gidip yeşil alan açması gerekiyor daha sonra o bölüme randevu alabiliyorsun ,ben gittim yeşil alan açtı ama devlette randevu almak çok zor galiba özelde yaptiricam
Yarenylmz mihribanuzun evet ama tek ekran vardı foto da vermediler zaten şaşırdım normalde özele gidiyorum orda boy boy veriyodu