Aysenur222 Benim 15 haftama girdim hayırlısı ile kasıklarım doldu dar giyinde belli oluyor diyelim meme uçlarım karardı bide açık pembeydi ya bundan şikayetciyim
hayalperest2310 Aysenur222 normal kararması sonlara doğru daha da kararır benim hamileliğimde 20 haftadan sonra çıkmaya başladı karnım şimdi 31 haftalık olduk
catandgirlmom Aysenur222 21 hafta olduk karnım var ama hamile olduğumu bilmeyen göbekli sanar 😂 küçücük daha.. etrafımda aa çıkmış baya dye yorumlar da alıyorum, benim bu haftalarda bu kadar bile yoktu yorumları da 😂 giydiklerimle alakalı olarak çok değişiyor
Aysenur222 denizarenmom uu maşallah diyelim o günlere bizde inşllah saglıklı geliriz top gibi karnınız cok güzel cok büyük karında iyi degil ya onun doğumdan sonra gitmesi var bide
2309 Aysenur222 ben başlarda 5 kilo verdim suandada 4 ay 9 günlük olduk ama daha 49.5 kiloyum bu aylardan sonra alırsın diolar 🙃
Aysenur222 2309 bende aynıyım vermedim hiç ama hep 49 aynen alırız bakam belli olmaz tam kşloyla zaten dığuma gideriz
Deletedmom_116 Aysenur222 Darmi ben 8. Haftadan beridir darlara alerjim var 😂😂Ama önden kapalı renk giyersen bebeek yok gibi yandan çok belli Top var sanki Bebiş yerini genişletmeye calisiyo sanırım beni Mahvediyo bu aralar uykularım haram🥴🥴🥴19 hafta bitticek
symabskrt 18.hafta ikiz gebelik 16.haftadan itibaren belirgin olmaya başladı şimdi baya baya belli sertleşti iyice göbüsüm 🙈🙏