nur34_ Zerdalicekirdegi biz sepet besik aldik kurduk sokmedik bidaha uzerine carsaf örtüp odasina koydum zamani gecince icindekileri sokup yikicm hazir hale getircem
Cubukmakarna Ilk hamilelikte 34 gibi kurmustum simdi 36 olsum tık yok:) hastane çantam bile hazır değil. İkincilerin günahı ne🤣
Cubukmakarna Zerdalicekirdegi uyuyan bir bebek olsun istiyorum başka derdim yok🤣kızım 2,5 yaşında olacak yeni yeni uyuyor🤦🏻♀️
Zerdalicekirdegi nur34_ bizimkide yarı kurulu duruyor öyle örtülerini felan yıkamam gerekiyor ama bi hafta daha mı dursam diye düşünüyorum:) gerçi ne zaman geleceğini allah bilir :,)
tecrubesizanneadayi12 Zerdalicekirdegi biz gelir gelmez kurduk sanırım 31. Haftamdaydım ama yatağın yanına almadık nasıl olacak diye bakmak için kurmuştuk
Lavina Zerdalicekirdegi biz hiç kaldırmadık sepet beşik almıştık oğlumda oğlum 2 bucuk yaşına gelince kızım doğdu şimdi 10 aylık ben tekrar hamileyim kaldırmak hiç bir sekilde nasip olmadı😊😂
Leilani Zerdalicekirdegi ben 23. Haftada kurmuştum doğuma yakın da çarşafını falan yıkarım. Biraz erken davrandım ama dayanamadım işte 😅
nur34_ Zerdalicekirdegi az kalmis sağlıkla gelsin inşallah ama yerinde olsam beklemem hallederim hazirlikli olmak herzaman iyidr
Lavina Zerdalicekirdegi evet 3 aynı beşikte büyüyecek hiç boş kalmadı emertarı 3 ten sonra uğurlamak istiyorum artık 😅