arirangg Melekannesi80 Bana da yüzde 99 erkek dedi canım. Ben de gördüm, açtı bacaklarını akıllı oğlum 🥰
Mine16 Melekannesi80 Maşaallah canım rabbim hayırlı evlat eylesin. Bizde 16+6 da kesin olarak erkek olduğunu öğrendik. Dediğin gibi erkek bebek zaten çok belli oluyor ultrason da bizimki de hemen gösterdi sağ olsun 🤣
femme Siyahdnz Hayır ya sordu hatta 11-12 haftalık ıken bıle ogrenıyorlar , bızımkı bana soylemedı 01 şubatda kontrolum var o zaman 16 olcaz sanırım ınsallah soyler :) bu arada neler yapıyorsunz cınsıyetınız ney :) hayırlısı ıle kucagımıza alırız ınsallah
Siyahdnz femme erkege benzetti canım bulantılar gogus hassasiyeti azaldı sukur onun dışında ıyıyız 15 haftalıkken net ogrenırım umarım saglıkla gelsinler yavas tan Alısverıs aşkı gelıyo 😂💙🧸🍭
Melekk21 2019-ikra merhaba bana da erkek dedi dr 17.hafta da ama bu görüntüyü verdi sizin gibi net değil acaba yanılmış olabilir mi?
femme Melekannesi80 yoo ozele gıdıyorum en basından berı , bılmıyorum kı sordum bana bıdahakı geldıgınden soylerım dedı. göremedı mı yada emın mı olmak ıstedı artık 01 şubatda gıdıcem o zaan bakıcaz
2019-ikra Melekannesi80 solda resim yükle var oraya bas ordan seç sonra yükle yükleyince altta kopyala var onu kopyala sonra gönderiye yapıştır
femme Siyahdnz benımde bulantılar bıraz bıraz var :) hayırlısı olsun ınsallah :) ayyy şımdı 300 luk oldum , ufak tfek seyler aldım az az :)dayanamııııyorum :D
femme Melekannesi80 oyle dusunuyorum :) alışverıs yapım bısıler alım ıstıyorum yava s yavas :) hayırlısı artık
Melekannesi80 femme acele etme kız ben ikinci bebisimde beşinci ayda başlamıştım ufak tefek şeyler aldim bunda pek bişe almam gezmelik alırım heralde bı üçüncü çocuğum yeterince kıyafet var
femme Melekannesi80 bızım ılk beybı :) görunce heyecan oluyor :) bej krem beyaz yesıl turuncu falan tercıh edıyorum alnca :) rabbım gıydırmeyıde nasp eder ınsallah
femme Siyahdnz bende mart ayında alıcam odasını besıgını falan kaynım alıcak oda emeklı oldu eyt sını alınca alıcak :)
Siyahdnz femme saolsun lar boyle zamanlarda destek cok onemlı ne olsa yetiyor sevındırmeye zaten saglıkla gelsinler senın bebıs ıcıme erkek doguyo 💙🧸