Hamile_Teacher Kızlar merhaba adetimin ikinci günü kan verdim beta 21.1 çıkmış iki gün önce 4 çıkmıştı sizce sağlıklı bi gebelik var mı? Doktor kimyasal olabilir dedi çok üzüldüm bi hafta beklememiz gerek dedi
2aslan_annesi07 Hamile_Teacher daha erken bu yorum için 2gunde bı kan vermeniz gerekiyor 2 katı ve üstü artması lazim hayirlisi olsun insaAllah
Ginger_ Hamile_Teacher aşkında gayet güzel artmış sen düzenli iki güne bir kan vermeye devam et canım Allah hayırlısıyla nasip eder o doktorun dediğini de çok kafana takma stres yapma daha çok yeni hamileliğin bol bol dinlen bol bol su iç ❤️
femme Hamile_Teacher kımyaasal demesı ıcın cok erken bı tabı. degerınızzde artış var düşmemış kı , rabbım gonlunuze gore versın ınsallah
Cwwksedef Hamile_Teacher canım benim geç döllenme ilk öğrendiğimde 3 haftalıkmış değerim 65ti doktor kesin bişey diyemicem yumurta döllenip kanalda kalabiliyor falN dedi benimde moralim bozuldu folik asite başladım direk ve 2 günde bir beta hcgme baktırdım ilk 340lara çıktı 340 çıktıktan 2 gün sonra bidaha yaptırdım 900lere çıktı şuan 5+5teyim kesemizide gördük sen folik asit kullan bol bol meyve sebze ye su iç ve 2 günde bir beta hcgne baktır
Hamile_Teacher Ginger_ Ginger_ kadın tavrı sinirimi bozdu gayet artıyo işte daha regl sürecim bitmedi bile 4 ten 21 e çıkmış belki bi anda yükselir geç döllenme olduysa
2aslan_annesi07 Hamile_Teacher evet günler geçtikçe daha hızlı artıyor stres yapmayın insaAllah sağlıklıdır☺️
Hamile_Teacher Cwwksedef valla ben 2 aydır içiyorum folik asit daha iki gün oldu ben artar diye düşünüyorum inşallah öylede olur🙏🏻