Tgcex Selaam, ikinci doğumunuz nasıl geçti? İlki öyle çok abartılacak kadar zor olmadı benim ama yine de korkuyorum. İkinciler daha kolay oluyor diyolar🤭 sizce?
Mfozturk Tgcex benimde ikinci gebeliğim. Senin gibi ilk dogumum çok zor geçmedi. Çok merak ediyorum ikincisi nasıl olucak
Nis Tgcex benm kuzen 4. Dogdu diyo ilki kolayda gecse zorda gecse ikinci öyle olcak diye bise yok benm ilkm zordu dedi ikinci kolaydı 3. Kolaydı 4. Te asırı zorlandım dedi
Balbebek012 Tgcex benim ilk dopumım ne zor ne kolaydı hep kafamı rahat tutmak istedim her şeye kendimi hazırladım doktorum hasthanem iyiydi 2.ye hamileyim içim rahat başıma gelecekleri biliyroum doktoruma güveniyorum 🎈🎈🎈
Cmrblnyzynp Tgcex benim ilk doğumum kolay oldu gece 12 de sancım başladı sabaha karsi 5te doğum yaptım ikinci de sabah 9da sancim başladı öglen 2de dogum yaptım oda kolay oldu üçüncüye hamileyim inşallah yine öyle olur..hepimiz bi avazda kurtulalim inşallah🤲
Tgcex Balbebek012 şuan 39 haftalığım bende hazır hissediyorum ama en ufak yalancı sancı da da tırsıyorum 🤭
Mfozturk Tgcex aslında ilki çok zor gecmedigi için rahat olmamız lazım. Bide tecrubeliyiz sonuçta ama nedense bunda daha stresim yaa. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız evlatlarımızi
Poncik38 Tgcex bende çok merak ediyorum . İlk doğumum guzeldi , çok zor olmadı. Bakalım bu nasıl olacakk
SutlacimiYedimmiBen Tgcex masalh benimki cok iyiydi profilime girip okuyabilirsin 3 saat sanci hastaneye gttigimde 9 cm acilma 10 dkda bebegin dogmasi.😊
_gmzenur_ Tgcex Bende burda bekleyim ilk doğumum kolaydı ama ikincide korku başladı bu aralar nedense canım 🤷🏼♀️ kaçıncı haftadasın kuzu?