mervee0606 Kızlar var mı benim gibi olan gram sancım yok nişan falan da yok tık yok gelmiyo resmen kontrole gidiyorum sadece 3 günde 1 geleceksin diyo doktorum napıcam bilmiyorum korkmaya başladım doğumu başlatmak için neler yapıyorsunuz?? 😔
SenaUmay mervee0606 devlet mi özel mi bebeğin kaç kg canım normal doğum için bu konuda bir şey dediler mi
Bonjouratous mervee0606 40+2 île ben de beklemedeyim yarın doktor kontrolü var. Bana gün verecek o güne kadar gelmezse doğumu öncelikle kendileri başlatmayı deneyecekler olmazsa sezaryen. Haftaya en geç oğlumu kucağıma almış olacağım inş diyorum. Bu beni rahatlatıyor. Bebek hareketlerini takip ediyorum devamlı. Activating labour diye bir video var YouTube’da oradaki hareketleri yapıyorum. Hurma yürüyüş pilates topunda hareketler ama kesinlikle şunu yaptım da doğumum oldu diyen hiç duymadım. Doğum gününü yalnız Allah biliyor ve o günü bekliyoruz biz de sabırla
mervee0606 Nursemother hic bilmiyorum devlete gidiyorum sadece beklicez 3 günde bir gel dedi valla arada kaldım stres oldum iyice
mervee0606 SenaUmay 3700 canım hiçbişey demedi hocam beklicez mi dedim 3 günde bir gel dedi sadece anlam veremiyorum devlet takipliyim
SenaUmay mervee0606 bende 39 +1 deyim canım özele gidiyorum nasıl bir yol izlicez gelmezse diye sordum dün doktorum 40 dan sonra bir kaç gün daha bekleriz her şey yolundaysa.sonra durumuna göre suni deneriz veya sezeryana dönebilir açılmaya sancıya kiloya göre felan dedi belirsizce bekliyoruz yani bizde bakalım sağlıkla alalım kucağımıza
eslem-m 40+0 bizde bekliyoruz, devlette doktorum her 2 günde bir gel dedi , özellikle su ve solunum kontrolü yapıyor, hareketlerinde azalma ya da sende şüphe uyandıran bir durum olursa hemen gel hiç beklemeden diyor
mervee0606 eslem-m Aynen hareketlerini takip et diyolar hareketleri de gayet iyi suyu falan da yerinde ama normal doğum olsun çok istiyorum biraz daha beklerse 4 kiloyu geçicek bu seferde normal doğum zorlasacak neden gelmiyorlar anlam veremedim valla nazlı çıktılar 🤷♀️
eslem-m mervee0606 Çok nazlı çıktı hemde 🙈 sağlıkla gelsinler de inşallah bekliycez küçük hanım ve beyleri 🦋
mervee0606 SenaUmay Devlet hastanesi de aynı şekilde yapıyor mu acaba hiçbirşey dememişti bana beklemek gerçekten çok zormus suni sancıdan da korkuyorum açıkçası Rabbim hayırlı bi sekilde sağlıkla kavuştursun miniklerimize🤲🏻
SenaUmay Ogretmenanneyim biraz modum düşüyor gelmedikçe ama umursamamaya karar verdim ne zaman nasıl gelmek isterse artık son günler biraz daha sabır kavuşcaz diyorum kendime 😊
Ogretmenanneyim SenaUmay valla benimde ister istemez modum düşüyor ama bugün ben de saldım gerçekten artık ne zaman gelirse içimizde kalacak hali yok diye düşünüyorum 😂
SenaUmay mervee0606 her doktor da değişiyor anladığım kadarıyla canım amin inşallah sağlıkla kavuşalım da gerisi artık gelip geçecek