olips doğuma iki hafta var ve ben şimdiden çok tahammülsüz, çok sinirli, çok asabiyim. Sürekli ev topluyorum bulaşık çamaşır ütü süpürge vileda bunlara ek bebek hazırlıkları çamaşırı ütüsü odası çantası bilmem nesi…. Eşim yardımcı olmaya çalışsa da elinden gelmiyor temizleyeyim derken daha çok batırıyor etrafı, yemek yapayım diyor ama mutfağı mahvediyor falan, şu ara gözüme görünmesini istemiyorum resmen doğuma kadar annene git te ev kirlenmesin modundayım. Doğuma birkaç gün kala dip köşe için yardımcı abla alacağım eve ama şu sıra çok bunaldım sürekli bir iş yapıyor olmaktan. Hersey gözüme batıyor. Lohusalığımda da bebeğe karşı böyle tahammülsüz olursam diye ödüm kopuyor. Annem gelip kalacak eşim hala benim annem de kalsın diyor beni delirtiyor. Evim küçücük annem salonda kanepede yatacak, kayınvalidemle koyun koyuna yatarlar artık başka yer yok çünkü??? Gerek yok kendi annemi seni bile çekemeyebilirim diyorum annene söyle kalmasın diyorum ama kayınvalidem eltim doğurduğunda tam 3 ay kaldı, eltimin annesi ve ablası da orada olmasına rağmen 🥲 eltimin bi kovmadığı kaldı resmen. Şimdiden düşünüp düşünüp sinir oluyorum.