Busraslmz Merhaba arkadaşlar tetanoz aşısı olan varmı 23 aralıktan aşılar toplatıldı ya şuan yeniden yapılmaya başlamış aile hekimliğim 17. Haftamda gelmemi söyledi yaptırsam mı yaptırmasam mı bilmiyorum aşılar toplatıldıgı için sizler aşı oldunuz mu
Burcin34 Busraslmz evet 2 doz oldum bebeği ve seni koruyor sağlık ocakları zaten yaptırmayı öneriyor doktoruna sor muhtemelen oda yaptır dicektir en iyisini doktorun bilir
nkizilates Busraslmz evet bende oldum . 2.doz cuma olacağım normalde geçen haftaydı ancak aşı kalmamıştı ellerinde 25.haftamdayım
Haticevrl Busraslmz beni 17. haftamda çağırdı kan alındı bebeğin kalp atışını dinledik rutin kontrol yaptık 20.haftaya gün verdi tetenoz için bu konuyu konuştuk toplandı eskiler yenileri geldi mutlaka yaptırman gerekiyor dedi ve yaptiricam da bu tür şeyleri atlamamak lazım doğum anında oluşucak tehlikeden daha tehlikeli degil
prensesinannesi94 Busraslmz ben ilk dozumu olduktan 2 gün sonra aşılar toplatılmıştı hiç bi zararını görmedim dünde gittim 2.dozumu yaptırdım hafif kol ağrım dışında hiç bişeyim yok çok şükür
Tugce1506 Busraslmz valla bende olamadım aşı olmadığı için ama senelerdir herkes bu aşıyı oluyordu o yüzden geldiğinde bende olucam çevremde de yaptıran var yani Allah’ın izniyle bi sorun yaşamicağımızı düşünüyorum
tosimosi Ben ilk dozumu toplatılmadan önce , 2. Dozunu dün oldum Sağlık ocağına sadece 10 tane gelmiş 🥴:D 3. Doz için 6 ay sonraya tekrar randevu verdi