Gonca4297 Merhaba,ilaç yutamıyorum. Mide bulantisi icin verilen ilaci kirip bolmek icmek zararliymis. Şurup seklinde mide bulantisi ilaci kullanan var mı hamilelikte acaba nasil yutabilirim yada ? 😞😞
Monarosa06 Bende hap yutmakta zorlanıyordum ama tekniği var hapı alınca ağzınıza suyu da alın suyu da beraberinde yutun hissetmenis oluyorum ben az etkileniyorum Gonca4297
NaimeYilmaz Gonca4297 Doktorunuza sordunuz mu? Çoğu ilaç ezilerek bol suyla içilmeye uygun aslında. Mutlaka reçete yazılırken sorulmalı. Sadece mide koruyucu ihtiyacı olabiliyor.
Gonca4297 NaimeYilmaz Dediğiniz gibi biliyorum bende aslinda ama mecbur yutacaksin diyip gecistirdi :/ Icemiyorum caresizim
NaimeYilmaz Gonca4297 Ortasında çentik varsa zaten bölerek içmenizde sakınca yok. İçinde 1 madde olan ilaçlar ezilerek içilmiyordu ama adı aklıma gelmiyor. Benim arkadaşım da kesinlikle yutamaz antibiyotiği bile eziyor ama yazdırırken doktora bunu belirtiyor bu duruma uygun ilaç yazıyordu. Bir araştırın isterseniz netten.
Gonca4297 NaimeYilmaz Prilam dr yazmis ezip kirmayin yazıyor internette ama devlet hastanesine gittigim icin doktora ulasma imkanim yok napcam bilmiyorum
Aysedugme Ben de hiçbir hapı suyla içemiyorum maalesef ekmek yiyorum çiğniyorum Baya sonra kapışa ağzıma atıp ekmekle beraber yutuyorum hemen üstüne su içiyorum yıllardır Böyle yapıyorum artık
Gonca4297 Blueberry0 Malesef yutamıyorum hala 4.5 aylikken mide bulantilarim geçti o zamana kadar hep kustum yattim ve serum takviyesi aldim hastanede. Şimdi 1 de vitaminleri yutamiyorum sivi formullerini iciyorm
Gonca4297 Blueberry0 Valla bilmiyorum bi tedavisi var mk yok mu ama cok zor bi durum asla agzimdan gitmiyo su gidiyo ilac gitmiyo
Blueberry0 Gonca4297 çok yeni benim daha bilmiyoruz cumartesi günü öğrencm kaç hafta olduğunu kalbini duyucam hatta. 15000 beta çıkmıştı
Gonca4297 Blueberry0 Oo maşallah baya da yüksekmiş ikiz mi acaba :)) Rabbim hayırlısı ile görmeyi, duymayi nasipnetsin