180720 SutlacimiYedimmiBen bebiş sakinleş ya oturup saatlerce bu cevapları yazmak için profilimi mi inceledin sana bunun havasını atmak istesem baştaki yorumda belirtir daha da konuya dahil olmazdım ve fark ettiysen çalışıyorum değil çalıştım dedim inan benim bildiğim halde yaptığım tonlarca şey var aç biraz daha gerilere git görürsün bu kadar komik olmayın ayrıca kusura bakma senin kadar kötü düşüncede olup arkadaşı burada strese sokmamam gerektiğini düşündüğüm için bu kadar savaşmayın etrafınızla 😇
180720 SutlacimiYedimmiBen ayrıca niyetim bilmişlik taslamak değildi öyle gözüktüler özür dilerim ben pek insanlara negatif yaklaşabilen biri değilim tanımadığım insanlarla da bu tür şeyler yaşamayı sevmem tekrar kusura bakma 🙏🏼
adenleyolculugumuz_ 180720 takma aşkoo ben de cevabını verdim kendi oturup ne kdr cahilim acaba diye düşünsün. Sen ne sıkıyorsun canını ??
adenleyolculugumuz_ SutlacimiYedimmiBen hanımefendi sidik yarıştırmayınız lütfen. Ben de acil servis hemşiresiyim, Kadın haklı katman katman et var kas var incecik bir zar değil pat diye açılsın yada yırtılsın. Şu tavırları derhal kesin nolur cahil cahil, hiç hoş değil.
SutlacimiYedimmiBen adenleyolculugumuz_ muhattabim degilsiniz bosuna parmaklarınızı yormayin gidin avukatlik yapin siz ayrica “şu tavırları derhal kesin” diyerek emir veremezsiniz haddinizi bilin🙌
180720 adenleyolculugumuz_ ya kuşum yani niyetim aslında postu açan arkadaşı rahatlatmaktı ne ara konu buraya geldi anlayamadım 😂😂😂😂 ben dediğim gibi negatif enerji seven insan değilim bana böyle senin gibi gelsin canımı yesin mesela 😂😂😂
adenleyolculugumuz_ 180720 kız kim sever negatif , senle sidik yarıştıran, insanın kanını emen kişiyi. Çok biliyorlar bildikleri suda boğulsun böyleleri salla djfjfkfk
Emine_Burgahan 180720 banda cinsiyet tahmininde bulunurmusnuz https://imgyukle.com/i/JbuzEc 11+6 haftadan
SutlacimiYedimmiBen adenleyolculugumuz_ tam bir sokak agzi sizede bu yakisir zaten biraz daha yag cekin konu sahibine bu az
180720 Emine_Burgahan aşko ben cinsiyet tahmininde hiç iyi değilim ki arkadaş Orada beni vurmaya çalıştı sadece 🥹
minnikkkkkk Ya arkadaşlar sağlıkçı düşmanlığı neden ben onu anlamadım. Çok mu biliyorsunuz buyrun yerimize siz çalışın biz zevkle sizi izleriz …
180720 Emine_Burgahan ben kendi bebeme bile cinsiyetini öğrenene kadar kesin kız kesiinnnn adım kadar eminim diye gezip bebemin erkek olduğunu öğrendim düşün artık durumum o kadar vahim 😂😂😂