EceAydn Deryadeniz63 benimde öyle 😢 o kadar yorgun ki vücudum artık. Sırt bel ağrısı, mide yanması, nefes darlığı, uykuya az dalsam kabuslar.. Artık bayılacağım galiba 😩
deletedmom734 Deryadeniz63 33.haftadayım ben uykuya dalabiliyorum ama kalça kemiklerimin ağrısına uyanıyorum sonra zor güç.bela tuvalete kalkıyorum gecelerim böyle geçiyor ...:(((
Deryadeniz63 KadriyeDerin nefes darligi yapio sirt ustu uyuyamiom yan yatinca kalca kemigim agriyor durmadan tekmeliyor uykuya hasret kalmissimm 😪
Agg0207 Yatmadan önce ballı sıcak süt yap canım yada bir kase yoğurt ye bende uyuyamıyordm ama süt yada yoğurt yiyince ölü gibi uyuyorum
KadriyeDerin Deryadeniz63 annelik kolay birşey değil canım sırt üstü yatma zaten yan yat yastıklarla destekle gerekirse 10 yastıkla destekle kendini
Yagmr05 Deryadeniz63 ne güzel bana benzeyen birileri olması 😥 33den merhaba 🤗 aynı sorunlar ve çalışan bi anne adayı olarak çok zorlanıyoruumm
Ummi 🤣evt 37 haftligm tuvlti yok efindm yat kalk yat kalk gceleri gına geldiii artik her yerim agrio uykuyuu özledimm ☹😬
Deryadeniz63 KadriyeDerin zaten 4 tane yastikla kendimi destekliyorum suanda 32 haftalik ve gun ilerdelikce bebis buyuyo dahada uzun geceler sanirsam bizi beklio ☹️