ngul meraba kizlar 2 ay sonr ramazan ayi bende 16 haftalik oluyorum ve orucumu tutmak istiyorum aranizda bu donemde oruc tutup herhangi bir sorun yasayan oldumu
Elifdamlayildiz ngul bende hamileyim bı kaç gün tutmadigim oruclarim da var bulantilardan da tutamıyorum ilk defa hamile ramazan geçirecem ,ama yengem amca gelinlerim falan hamileyken bütün oruçlarını tutuyorlardı hiç bir sıkıntı da çıkmıyordu Allah a şükür
Kayramomm ngul ramazanliikta son ayimda olmuş olacagim Allah izin verirse bu sebepten tutmayi düşünmüyorum inşallah doğum ve emzirmeden sonra tutucam bu arada her ramazan tutardim kısmet böyleymiş bu yılda
AzraFarah ngul ben şu an 25 haftalığım,geçen ramazandan kalan kazalarimi tutuyorum, zorlanmıyorum,zaman kısa ve havalar serin, bence tutabilirsiniz. Benim de Ramazan’ın sonu doğumum tutabilir miyim bilmiyorum ama denicem ilk günler
ngul Elifdamlayildiz annemde kucuk kiz kardesimde tutmustu bir sorun olmamisti bnm ilk hamileligimde son aylarimdi diye ben tutmamistim ikinci hamililegimde daha kucuk oldugunda dolayi tutmak istiyorum
Elifdamlayildiz ngul bende tutmak istiyorum ama yediklerimize falan biraz dikkat edip o iftar ve sahur süresi boyunca doğru şekilde beslenmemiz gerekiyor eğer tutacaksak
ngul Elifdamlayildiz evt mutlaka sahur yapmamiz gerekiyor birde bnm kaldigim sehirde 10 saaten fazla var sahur ve iftar arasi
Elifdamlayildiz ngul pek emin değilim ama geçen yıla göre tahmin edicem benim olduğum şehirde 17 saat oluyor oruçlu kalma süresi bide hamileliğin ikinci 3 aylık dönemine denk geliyor ,sanırım en iştahınım açık olacgi ilk dönem Allah yardımcımız olsun artık ☹️🤲
Sahnedekimadam Elifdamlayildiz https://www.drbanuciftci.com/sayfa/hamileler-ve-emziren-anneler-oruc-tutabilir-mi
Sahnedekimadam ngul Kızlar 1 ay aç susuz kalacağınıza gerçekten dışarda aç olana yemek götürün, 3 5 smalı çocuklara destek olun bin kat daha sevap işlersiniz 🙏🏼 bebişte zarar görmemiş olur
ngul Sahnedekimadam ben ilk hamileligimde geri tutamma diye o ayin parasini odemistim simdi kucuk diye acaba tutabilrimiyim deniysem gucumun yetigi kadar tutmaya calisirim geri kalan oruclarimin parasini verim olmadi
Duyulurum ngul ben tutamamıştım. 5-6 aylık falandım. İki gün denedim zorlandım. Bu gebeliğimde biraz daha erken döneme denk geliyor umarım tutabilirim. Borçları sonra tutmak zor oluyor
rain26 bol su tüketmeniz gereken bir dönemdesiniz. Sebebiniz de var keyfinizden değil neticede. Bir yerden yapalım derken başka yerden bozulmasın bence bebeğinizin ve sizin sağlığınız şuan her şeyden önce gelir . Ha bunun kararını biz veremeyiz biz kendimizce bir şeyler söylüyoruz. Ne benim ne başkasının söylediği ile karar verin. En doğru kararı uzmanlar verecektir. Doktorunuza danışın derim .
nkizilates ngul bence oruç tutmanız kesinlikle sağlıklı değil. Orucu değil bebeğinizi düşünün. İyi günler