Simya Sara_xd maden suyu nefes almadan iciyorm valla bir rahatlatıyorr gaviscon şurup da kafama dikiyorm artk şu saat olmuş hala midem yanıyo
papatya78 Biraz soğuk süt içiyorum canım ama dikkat et yavas iç hasta olma, bir de doktorum renine duo şurup verdi o da rahatlatıyor beni ama doktoruna danışmadan alma, sevgiler❤️
Julimiran02 Benim tarifim bu valla ilk hamilelikte kurtarıcım buydu- Bir çay kadesine suu Bir tatlı kaşığı yarim da olabilir şeker eriyene kadar karıştırın sonra bir çorba kaşığı sirke yine karıştırın bitkide de yarim tatlı kaşığı SODA çabuk çabuk karıştırın o zaten hemen köprüyü ve onu hemen içmelisinis vala hemen her şey bitiyor bende 9 ay çok sidettli bir miyde yanması vardi gerçekten sadece bu kurtarıcım oldu :)
6734-99 İki tane sade soda içtim Rennie duo şurup da içtim anlık bikaç dakka iyi sonra kötü bu saat oldu kafamı koyduğum anda kalkıp doğrulmadan geçmiyor
Fatmaysil Vallah 3 cu gebeliğim ilkez mide yanması yaşamadan geçiriyorum dr.pulcet 40mg bı hap verdi sabah aç karnına içiyorum çok şükür hiç bişey kalmadı normalde günde 3 tane sade soda içerdim