AlisaDrachynska 6 aylık hamileyim .. eşim sürekli yanaşıyor ama bende korku oluştu ve emin olamıyorum bu durum sağlıklı mı değilmi diye.. kaçınca da vicdan azabı hisediyorum 🙈 bu durumu yaşayan varmı ? Çok takıyorum hem korkuyorum hemde kaçtığım için de rahat değil içim :/
Kubrabyrmm AlisaDrachynska biz eşim ile 34 haftaya kadar düzenli cinsel ilişkimize devam ettik fakat doktorum 2 hafta kadar ara vermelisiniz yoksa doğum tetiklenir dedi doktoruna sorman daha iyi olur
Elifdamlayildiz Çoğu zaman doktor risk gormediyse son haftalara kadar serbest diyorlar ,bence acaba diyorum zararı var mıdır ama hiç bı sorun yasamayinca takmıyorum koca geri çevrilmez😝😂😂keyfine bakmak lazım
Melekg İlk oğlumda doğurana kadar birliktelik oldu sorun yaşamadım 6aylığım bnde eşim bunda biraz korkuyor kızı pek kıymetli
Skpln4660b Bizde doğuma gitmeden iki gün önce bile oldu çok şükür bişey de olmadı doktor risk yok derse bişey olmaz
AlisaDrachynska Aslında bi kanama geçirdim en son birliktelikte , ama normalmiş sanırım ⅔ doktora sordum hatta kesin olsun diye.. ama bende travma yarattı tabi… ondan korkuyorum 😦