S00-00 Kızlar bir kızım olacak Mevlam nasip eylerse . Eşim zümra olmasını çok istiyordu kırmadım tamam dedim bende Lidya ismini çok istiyorum anlamı güzel soylu kimse bir de cennet bahçesi anlamına geliyor yani Lidya zümra olsun diyorum sizce nasıl ?
Btlklnc S00-00 çokkk hoşş🌸 siz begendıysenız gerisini bosverınnn. Bakın mesela bızım oglumuz olucak Rabbim nasip ederse eşim hep erkek olurda ben koymak istyrm dedi tamam koysun zaten babası ve ismi Kutad olucak canım oglum😊 ama gel gelelimm kımse söyleyemıyr ilkk söyluyorum bi neeeyyy diyorlar o ne öyle diyorlar alısırsınız diyip gecıyrm takmıyrm
S00-00 funnymummy dimi zümra ağır bir isim ve çok bilindik ama Lidya Türkiye de sadece 830 kişi de var o da kayıtlara geçmiş olan sayı bu nadir bir isim yani ben ilk defa duydum mesela
S00-00 Btlklnc çok mantıklı onlar alışsın ya zaten büyük ihtimalle herkes zümra der ben dilimi Lidya zğmraya alıştırmak istiyorum en fazla okul hayatında arkadaş ortamında adım Lidya der
S00-00 Hazal44 ya ben hep çift isimli olmak istedim ne bileyim heves ettim işte kızıma nasip olsun dedim
Duyguucnr S00-00 sadece Lidya koysanız bence daha güzel olur ileride evlendiğinde kendi soy isminide kullanmak isterse iki isim ve iki soy isim zorluk olabilir diye düşünüyorum ☺️
S00-00 Duyguucnr o da ona göre karar versin 🤣🤣🤣🤣 ne yapacak babasının soy adını kocasının soy adı neyine yetmiyor 🤣🤣
ikikedi-birbebek S00-00 İsimler bence çok hoş 🌼 naçizane Lidya Zümra değilde Zümra Lidya daha kolay söyleniyor ve daha hoş durdu gibi geldi bana tabiki gönlünüzden geçtiği gibi koyun 🌿🦋
Summerwine S00-00 Lidya ismini bir ara bende çok istiyordum sonra biz başka isme karar verdik ama anlam olarak Cennet bahçesi anlamına gelmez çünkü Yunanca kökenli bir isim o anlamı uydurma olabilir bilginiz olsun.Parayi ilk kullanan ve bulan devletin ismi zaten
Medalogg S00-00 kızımın adı vera herkes dalga geçiyor benimle bu ne biçim isim diye hiç takılmıyorum söyler geçerler 🤣 anası sensin o senin istediğin ismi koy 😁 eşim ismini vera koymayın işte örneğin şunu koyun diyenlere doğur bitane koy diyordu😅😅 raşel isminide çok beğeniyordum ama vera olsun dedik 🥰
Cey-cey S00-00 aman o millete bakmayın bende yüsra koycam herkez hüsra mıydı neydi deyip duruyo bizde basta söylerken yüsra y ile diyoruz simdiden alıstırıyoruz insirak suresinde geçiyo acın dinleyin diyoeuz
Duyulurum S00-00 anlamı öyle olabilir ama Lidya imparatorluğu diye bir gerçek var. Onun etkisiyle beğenmemiş olabilirler
Beyza44 S00-00 çok güzel bı isim olmuş millet çok laf yapar takmamak lazım 💐 aynı şeyi bende yaşadım Demir koymak istiyorum dedim Allah’ım ne dalgalar ne laflar hiç de takmadım koydum büyüttüm 3 yaşına geldi bile ❣️