usenmedimyaptimbirvelet -Beyzanurr etli çiğköftede yedim,cipsde yedim, noodledan da yedim öyle sürekli yediğin şeyler değil zaten abartmadan yemiştim bi sıkıntısını görmedim
Hacerunl -Beyzanurr benim doktorum bi değişik o zaman özel birde herşey yiyebilirsin senden beslenmiyor zaten, herşey yapabilirsin kenedini çok sakınma falan dedi bende öyle yaptım bir sorun olmadı diye inandım inşallah birşey olmaz
-Beyzanurr Hacerunl her doktor farklı bişey söylüyor sizinkisi kaç haftalık umarım kucağımıza sapasağlam almayı nasip eder rabbim hepimize
Hacerunl -Beyzanurr sizin kaç haftalık? Başlarda banada hiç geçmiyordu kontrol gününü dört gözle bekliyordum ama son zamanlarda çok hızlı geçmeye başlamıştı ☺️
Sara_xd -Beyzanurr bence değil çünkü ben hamileyim bir tane de çocuk sahibiyim ilk hamileliğimde yedim ama çok fazlada abartmiyorum yani haftada 1 kez yiyordum yiyorumda bişey olmiyo
-Beyzanurr Hacerunl daha 7 haftalığız 3 hafta sonra kontrolü var kalp atışını geçen hafta duydum her gün gidip dinlemek istiyorum ☺️