defneveannesii_ Kadınların evde kendi kendine göğüs muayenesi nasıl yapılıyor acaba? Sanırım yılda en az 1 kere ayna karşısında yapmamız gerekiyormuş bu muayeneyi. Denemek istiyorum tedbir amaçlı, yapan varsa yazabilir mi?
1melekannesiii defneveannesii_ Canım işaret parmakların ve orta parmakların ile(ikisinide kullan) iki elin birbirini takip edecek şekilde ovaller yap hafif bastır, daha sonra iki kolunuda yukarıya kaldır dik bir şekilde ikisinden birinde bir tuhaflık var mı karşılaştır işte biri daha büyük diğeri daha küçük olur
Avukathanimm defneveannesii_ yazarak tam anlatılamaz, karışık olur. Video izleyin, youtube video kaynıyordur.
Elifdamlayildiz Hiç bilmiyorum nasıl yapılıyor ama göğsümde sertlikler falan var yani genel olarak eşit olduğu için hiç hastaneye de gitmedim bunun için şimdi hamileyken biraz yumuşak olmuş🤷
defneveannesii_ Elifdamlayildiz Ya benim sağ göğsümde ağrı mı desem sızlama mı desem bir şey var özellikle nefes alırken batıyor. Korkuyorum ben de o yüzden sormak istedim yapıcam çünkü evde muayene. Teşekkür ederim 🙏