Esrdef Haftaya giriş yaptık ,hic belırtı yok kızlar , sizde durumlar nasıl?😆sanki daha bir ayım varmış gibi hissediyorum, vakit yaklaştıkca uzaklaşıyo gibi🤣
seyma48 Esrdef bende 39a girdim ama benim akşamdan beri sancılarım var yalancıdır heralde bekliyorum bakalım 😂
Fndkcn Esrdef aynı his 38 haftalığım 39’a girmek üzereyim ama ama bebiş gelmeyi düşünmüyor. Ultrasonda önde gözüküyor bakalım ne zaman gelicek hiç bir belirtide yok🙈
Zmrtt Fndkcn gerçekten böyle düşünmeyin bende 38+3 oldum hiç bir belirtim yoktu fakat 2 gündür şoktayım sancılar kasılmalar başladı hersey gün içinde değişebiliyor
birhesap Dilara556 evet inşaallah 🤭 Doktorunuz ne kadar bekleyecek size söyledi mi bana 40 haftayı birkaç gün geçicek şekilde beklenebileceğini söylemişti
Dilara556 birhesap gün vermedi bugün baya bir ağrım oldu şuan regl ağrısı gibi sırt ağrısı çekiyorum ama su gelmesi vs yok sırta vuruyor
Aselecrin 39+4 olduk bizde bizde bi ağrılar yokluyor hafif başka bir şey yok sanki hiç gelmeyecekmiş gibi hissediyorum 😂
Edademircan 39+5 ile bende de ses yok arkadaşlar 😂 sanırım bu küçük bayanlar beyler orda yaşamaya karar vermişler 🙈😬😬