merrvekus Arkadaşlar önümüzdeki hafta ikili tarama testi yaptıracağım fakat etrafımda daha önce doğum yapmış kişiler zeka testini yapmamam gerektiğini söylüyor bebeğin beyninden sıvı alıyorlarmış sanırım yaptıran deneyimi olan bilgi verebilir mi acaba
Jerryy merrvekus ikili test sadece kan alınıp yapılan bir test yani bebekten sıvı alma gibi bir durum söz konusu değil s
Gm1709 merrvekus bebeğin beyninden sıvı almak mı 😳😳😳😳 insanların zeka seviyesine hayranım yani. Daha dün yaptırdım kolumdan 1 tüp kan aldılar. Boş yere korkutmuşlar sizi lütfen bunu diyenlere kulak asmayın
merrvekus Ahsenn031013 Eltim söyledi 🙄 bende bilmediğim için inandım ilk gebeliğim etrafımdakiler sürekli birşeyler söylüyor neye inanacağımı şaşırdım
Ahsenn031013 merrvekus bak sana bi tavsiye(nacizane) Herkesi dinle ama duyma😂 herkese he he sensin de ama sen sadece doktoruna bak Sen herkese inanırsan ohooooooo
Ahsenn031013 merrvekus bu arada ikili test de önce doktorun ultrasonda bebeğin ense kalınlığına bakar ardından anneden 1 tüp kan alınır bu kadar Sonucun incelenmesi için gönderirler İnşallah güzel çıkar tatlım
symozdag merrvekus ikili test sonuçlarında yüksek risk çıkarsa karnından sıvı alıp bakmak istiyorlar kesin sonuç için, amniyosentez sıvısı