Hazal89 Kızlar yaş hurmayı çok severim iki gün önce markette görünce aldım ama aklıma takılan birşey var yaş hurma erken doğuma neden olur mu 33haftalik hamileyim bugün belim ağrıyor zaten normalde de karnım sertleşiyor ara ara derken iyice tedirgin oldum bilgisi olan varmı acabaa
OgretmenEva Hazal89 ben de tezgahlarda gördüğüm günden beri her gün 1 tane yiyorum çok şükür bir sıkıntı olmadı 18 haftalığım
Morvi Hazal89 Ben 36 haftalığım ve sıkça yerim herhangi bir şey olmadı ve olacağını da sanmam 🙈 meyvelerin ne kadar zararı olabilir :) ama her şeyin fazlası zarar günde 4 tane de yeme 😂
Ilkgozagrimiz Hazal89 cennet hurmasindan bisey olmaz ayrica obur medine hurmasida bence cok islevsel degil 40 oldum hala diguramadim maleaef
Kbrmrt Hazal89 Öyle bi şehir efsanesi dolaşıyo ama ben inanmıyorum açıkçası. Her hurma yiyen pırt diye doğursaydı hurmanın tabletleri falan satılırdı 😂
Cananscs 35 36 haftada basla gunde 7 8 tane ye sürekli yenilirse doğum rahat oluyomuş bende o haftalarda yemeye başlayacam
Cananscs desagr aa şimdi baktım o meyve yi biliyorum bikere tadina bakmistim ben hic begenmemistim hurma deyince normal hurma sandım o meyveden hiç birşey olmaz böyle birşey de duymadım
Htc123 Cennet hurmasını bende yiyorum gümde en fazla 2 3 yemişliğim bile oldu erken Doğuma mı sebeb oluyor Muş 🙄 şuan 37 haftalık hamileyim açılmam bile Yok