Buse-ozdmr annekuzusu_ ilk 3 ay kullandım hatta doktor bıraz daha erken bıraktırdı gelişimi önde bırakalım artık demişti ama ilk 3 ay kullanılıyor🌸
Betulakarr annekuzusu_ ben re Genesis Max kullanıyorum bir de kan hapı baska da bir seye gerek duymuyor doktorum. Re Genesis Max ' in icinde hersey var
Kubrak2016 İlk 3 ay diyorlar ama ben folik asiti bırakıp elenatal 2 şe başladıl onun içerisinde de vardı folik asit😅 doktor böyle uygun gördü ☺️
annekuzusu_ Kubrak2016 benimde omepa vm kullanıyorum 3. Ayda bıraktık omepa vm ye başladık onunda içinde folik asit var arkasında yazıyor acaba erken mi biraktik diye bi an korktum ama suanki ilacimda da varmış icinde
annekuzusu_ Gm1709 evet benimde doktorum bırak dedi ama şuan omepa vm kullanıyorum içinde folik asitte var
Buse-ozdmr annekuzusu_ valla ben baya ilaç içiyorum doktorum yazdı hepsini 1.si gyno ferro 2.si decavit 3. Sü calcımax d3 4.de magnezyum ilacı😅hertürlü vitamınleri içiyorum yanı hergun bu saydıklarımı
annekuzusu_ Buse-ozdmr ben sadece omepa vm kullaniyorum birde devit 3 o kadar omepa da her vitaminin karışımı diye onu verdi doktorum