Nazyapiyo_ya 18 haftalık oldum patates domates mangoo , avakado bu ne ya hiç büyümüyor mu bu bebek 😂 bildiğin kadarıyla hepsi hemen hemen aynı boyda ve ağırlıkta
denizarenmom Nazyapiyo_ya 29 hafta mor lahana 😂 1 bucuk kiloluk bir mor lahana🙂 ya aslinda tatli benzetmeler sadece bence cunku bencede haftaya gore kucuk
Edalimm Nazyapiyo_ya 🤣🤣🤣🤣bende o durumu yaşadım eşim her seferinde sok oluyor şimdi havuç olduk ama eşim ben artık bu meyvelere inanamıyorum diyo🤭🤭🤭
Nazyapiyo_ya denizarenmom yani insan farklı şeyler görmek istiyor 😂 heycanla bekliyorum bi bakıyorum patatesten domatese dönmüş
Nazyapiyo_ya Edalimm aynı sorma ya 😂 babası diyorum bak patates olmuş mesela eşimde diyoki bu bebek hiç büyümüyo galiba
aysegul_46 13 haftaligim limonuz şuan ama karnım ilk çıktığı gibi duruyor niye büyümüyor bu çocuk diyorum kafama takılıyor ciddennn
Nazyapiyo_ya aysegul_46 13. Haftada evet limon olabilir ama benim bebeğim 230 gram 19 santim nasıl domates olabilir yani ben hiç 19 santim domates görmedim 😂
AyFa1608 Nazyapiyo_ya su kabağı diyor bize netten baktım şekline boyutuna onu bile sevdim bebeğim diye sjsjdhaja
Eldgrn Nazyapiyo_ya haftasına göre benzeyen en yakın meyveler seçiliyor tatlılık olsun diye büyüyorlar elbet boyu kilosu fark ediyor
yesillimonn Nazyapiyo_ya Bende 18 haftadayim nar olmus kafama takılıyor bu meyve sebze olma isi tamam oldukta hepsi ayni boyutta olmuyor ki mesela şuan büyük boy nar miyiz yoksa küçük mu 😁