Nlnr_anne Arkadaşlar bu iğneden 2 doz oldum bugün.ebe kemiklerin çok agriyabilir dedi ki öylede oluyor sızlıyor kemiklerim.auricada karnım gergin değil ama acayip bı gerginlik hissediyorum içten heralde.suzler böyle bişi yaşadınız mı .tecrübeleriniz neler 🤔
BuseGamze Nlnr_anne Bende oldum 2 gün üst üste iki doz şeklinde ama herhangi bir ağrı sızı yaşamadım sadece bebek hareketleri bikac gün azalmıştı oda normalmiş
sunmomy Nlnr_anne dün iki bugun iki toplam dört doz oldum dün cocugun hareketleri azaldı karnım bugun cok sertleşti gittim nst bakıldı sancım yok ama şiddetli kasılma var karnımda. normalde cocugum cok hareketli iki gündür acayip durgun bu iğnenn yan etkisiymiş. Bende de kemik ağrısından ziyade halsizlik var ve arada karnıma garip ağrılar giriyor. Bazen de kalcama bacağıma değişik yerlerime bıçak saplanıyo gbi oluyo. Gercekten agır bi igne
Nlnr_anne Konepone_ canım ikiz gebeliğim var geçen ay aşırı bı Kanama yaşadım o yüzden erken doğum riskine karşı ne olur olmaz diye oluyorum 2 şer tane 2 gün toplam 4 doz
Nlnr_anne BuseGamze evet onu da duyrum da zaten karnım bı gergin olduğundan yavrum oynayacak yer bulamiyo şuan bence b.sizin ne kadar sürdü bebek hareket azligi
Konepone_ BuseGamze bu herkese mi yapılıyor peki yoksa erken doğum riski olan gebelere mi yapılıyor bu iğne
BuseGamze Limeha Tam olarak haftasını bilmiyorum takipli olduğunuz doktor ne zaman uygun görürse sanırım , ben 32 haftada oldum
Nlnr_anne Minnosannesi bende yarın iki doz daha olucam yarın ansik olurum bilemiyorum.kisiden kişiye değişiyor etkiler o zaman
BuseGamze Nlnr_anne Henüz olmadı durdurmak için uğraştık baya bebişi şükür 34 haftaya kadar gelebildim 🤭
Nlnr_anne BuseGamze 1-2 gün deyince bende 1-2 GUN SONRA DOGDU SANDİM.ay ne güzel valla çok sevindim canım darısı başıma inşallah o haftaları inşallah görürüm dahası ikiz anası duası sende daha söyle bı 3 hafta sonrasını da gör insallahh🙏🙏
BuseGamze Nlnr_anne Ay amin kuzum inşallah sağ sağlim zamanında hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Allah 🤲🥰
Nlnr_anne sunmomy doktor ne dedi peki kasılmalar için.odami normalmiymiş yani bende çok korkuyorum valla