Annesininmelegi Pazartesi sezeryanm var inşallah sezeryandan hemen sonra süt geliyormu sütüm gelirmi bebeklerimi besleyebilirmiyim napmalıyım nasıl olcak çok düşünüyorm bunu
Ikrmels Annesininmelegi inşallah hemn gelir canım da 2 3 gün sürüyor gelmesi bende sezeryan oldum kızım da 2 günde geldi sürüm sık sık emzir hemen gelir inşallah Allah yardımcın olsun sağlıklı bi şekilde al kucağına bebislerini 😍😍💫💫
Gulsah4241 Annesininmelegi bende sezeryan doğum yaptım sütüm gelmişti emzirmiştim ama benim belden uyuşturmalıydı inşallah seninde gelir Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin 🌸
Tugba3434 Gelir rabbimin izni ile 🤗 sen ilk 6 saat içinde vermeye çalış o emdikçe çoğalır şakın almıyor diye pes etme 🤗🤗🤗
Annesininmelegi Gulsah4241 bende belden istiyorum bı sıkıntı sorun çıkmazsa inşallah tabı hemen emzirebilirmiyim süt hemen geliyormu diye çok düşünüyorm vucut çok değişik bişey rabbımın mucızesı doğduğunu anlıyor süt üretimine geçiyo hemen
Gulsah4241 Annesininmelegi kişiden kişiye farklılık gösterebilir dediğim gibi ben hemen emzirmiştim bol bol dua edin stres yapmayın yeter Rabbim hayırlısını nasip etsin çok düşünmemeye çalışın bence benim hiç süt meselesi aklıma gelmemişti düşünmedim yani 😊