Mother58 Medicana da doğum yapanlar üniversitede özel hocalara yapmak mı daha iyi sizce hangisi hem hastane olarak hem doktor olarak.. hangi doktoru tavsiye edersiniz
Ftmanur123 Mother58 ben ünide çağlar beye gidiyorm medicana da da gültekin beye ikisinden de memnunum ama bende kararsızım
Maviboncuk52 İzmirde yaşıyorum ama Sivas medicana hastanesini deneyimlediğim kadarıyla Kerime Hanım ı seçerdim eğer Sivas’ta doğum yapacak olsaydım alanında gayet iyi bi doktor sultan şalk ı da deneyimledim ama asla ve asla onu tercih etmem ölçümleri ve bi kaç söylemleri asılsız çıktı sonrasında Kerime Hanım a gittim gayet memnun kaldım Sivas’ta olsaydım dediğim gibi kerime hanımda doğum yapmak isterdim
Tuccceee Bende daha önce Üni ye gidiyodum yine ilgili davranıyolardı iki gün önce kerime hanıma gittim ilgisi de bilgisi de iyiydi. Yani kendinç özel hissediyorsun. Büyük ihtimalle medicana da devam edeceğim. Doğum ücretini biliyor musunuz
Hiyaku Ftmanur123 caglar bey muayenede detayli bakiyor mu bilgi veriyor mu acaba yaninizda esinizde girebiliyormu ilk defa gidecegim merak ediyorum
Ftmanur123 Hiyaku eşleri almıyor malesef bakıyor herseye gerekli gorduklerini soyluyor gerci bende sadece 2 kez gittim
Tintinsu Ben de üniversitede doğum yapacağım, inşallah memnun kalırım. İlk gebeliğim, tecrübesizim. Çağlar beye gidiyorum ben de
29mn Basindan beri Kerime hanima gidiyorum 39+1 oldum. Bekliyoruz kizimi henuz ben memnunum kendisinden bilgili bi doktor. 11 bin gibi dogum ucreti