Eldgrn Kizzzzzlarrrrr biz İstanbul olduk şaka Maka 1 ay kaldı ya yani tahmini en fazla 1 ay Heycan dorukta ağrılar tavanda 🤣🤣🤣 canımıza okuyor ağrılardan ama sağlıkla gelsin diye bekliyoruz babasıyla çok şükür sizde durumlar nedir gelin sohbet edek 🥰🥰
AyFa1608 Eldgrn 25+0 oldukk🤲 erken doğum riskimiz var inşallah bizde 35-37 leri görürüz 🤲zaman geçmiyor sankiiii 20 lerde takılı kaldık
denizarenmom Eldgrn 29+3🫠 nefes alaaamiyorum artik sanki 3-4 gundur bir anda agirlastim🫠 haftaya teyzem ve kiz kardesim gelcek kiyafetleri yikamak icin onlar gelmese sanirim yapamam🫣 bir anda agirlastim cidden
Eldgrn Elfavc sağlıkla gelsinlerde canım valla 37 haftadan sonra istediği vakit gelebilir yeterki geçelim 37 haftayı
Eldgrn Elfavc he yok ben diyorum 37 hafta yeni o zamanları geçsek sonra ne zaman isterse doğsun diye diyorum erken gelmesin de
Elfavc Eldgrn hayırlısı inşallah bu zamana kadar hiç korkmadım ama son zamanlar geldikçe nasıl olacak bişeyi çıkar mı sağlığı yerinde mi diye düşünüp duruyorum
Eldgrn Elfavc bende öyle o kadar rahat geldim ki gorem sasiyordu halime rahatlığıma ama şimdi ne kadar rahat olursam olayım insanı bir stres alıyor iyi mi sağlıklı mı nasıl olcak diyv
Eldgrn AyFa1608 dikkat et canım kendine inşallah vaktinde saatinde gelir 37 yi görürsün inşallah içini ferah tut
Eldgrn denizarenmom ah daha ilerisi daha fena bende 28-29 arası v hallettim 30 dan sonra bir ağırlaştım sorma o yüzden ne kadar erken o kadar iyi yardım edecek insan olması ayrı güzel tabi sağlıkla gelsin canım 🥰
Eldgrn Tugce1506 görürsün görürsün 99 geç bir anda hızlanacak ama bu son günlere gelince yani benim 40 sonrası geçmedi geçmiyor yavaşladı zaman ilk günler gibi
Eldgrn Busem3535 giriyor canım ağrı sancı iğne batması fena halim yatıp dinleniyorum mecbur son günler ya canımıza okuyorlar
Eldgrn Prenses34_annesi şu son günler geçmiyor bir onlarda geçse 🤣 yine çok şükür halimize sağlıkla gelsinlerde minnaklar
Tugce1506 Eldgrn benimde öyle olur inşallah şimdi açıktan ikinci üniversiteyi okuyorum bu hafta sonu sınavlarım var sonra bitiyor zaten odamız gelecek kıyafetlerin yıkanması eksiklerin giderilmesi derken zaman su gibi akıp gider inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz❤️