nurtanesiiii Iki gündür kullanıyorum toz seklinde sabah akşam içiyorum suda eritip icmeye başladığımdan beri kabızlık çekiyorum ve afedersiniz dışkı rengi çok degisik bunu içmesem bir sorun olurmu
Serapmira nurtanesiiii bende kullanıyorum sadece akşamları yemekten sonra dedi doktorum ben hamileliğimi öğrendiğimden beri kabızım belirttim ama işe yarar dedi yaramadı 28 haftalığım hala kabızım😂
Nuraysss nurtanesiiii gebelikte kan değerleri dğştüğü için kullanmk gerekiyor ama doktor ilacınızı değiştirebilr bnde de inanılmaz şişkinlik sancı ve ishal yapmıştı, sidefer kullanıyorm smdi daha rahatm
eslemnur1 Demir ilacı olduğu için dışkıda siyahlık yapabiliyor.Fakat ben kabızlık yaşamadım hal kullanıyorum
nurtanesiiii eslemnur1 doktorum ayriyetten damla d3 verdi onuda kullanıyorum ama netten araştırdım fertamir kabızlık yapıyormuş devletteki doktorum verdiği için arayıp soramıyorum da 2 gün önce gittim en son benim gibi olup birakan var mı diye merak ettim vir sorayım dedim
nurtanesiiii Serapmira gebelikten dolayı vardı biraz kabızlık ama hergun mutlaka çıkıyordum wc ye bu ilaç beni resmen şişirdi tadı dabi değişik içtikten sonra midem bulaniyo iğrenç yani 🤢