Minikbebyss0 Doktorlar nasıl özel doktormu yoksa normalmi doğumda ebeler nasıl nasıl karşılıyolar refakatcı alıyorlarmı
Elfavc Minikbebyss0 ben orada okuldum 2014 2019 seneleri arasında valla paran varsa özele git derim şuan nasıl bilmiyorum ama bizim zamanımız da hem çok pisti hemde kadınlar çok üzülüyordu
Minikbebyss0 Elfavc Medicana da çok istiyor üniversitede takipliyim normal gidiyorum her ay farklı bı doktor ve sanki zorla bakıyorlarmış gibi içeri girmemle cıkmam bir oluyor geçen ay bı doktora denk geldim çok ilgili çok iyiydi onunda özel muanesi yok
Tuccceee Minikbebyss0 kime denk geldiniz acaba kapalı mavi gözlü bi dr var adı Vildan oda çok ilgili bana çoğu kez p denk geldi. Em son gidince uzun kıvırcık saçlı uzun boylu bi kadın vardı oda ilgiliydi
Mother58 Bende Medicana ve üniversite çağlar hocayı tavsiye ettiler arasında kaldım.Doguma çağlar hoca girmeyebiliyor diyorlar ne kadar doğru bilemedim.
Minikbebyss0 Tuccceee adını tam bilmiyorum ama Hande galiba balık etli güler yüzlü bı kadındı sorduğum soruların cevabını aldım baya samimi ictendi çok iyi bilgilendirdi