user4834 Önerileriniz olur muydu arkadaşlar ? Wc den çıkamıyorum heyecandan .doğum maalesef 14.00te o saaate kadar aç kalcağım .sonrasında da bi şeyler yemek yasaktı sanırım dimi
inci_tanesi user4834 Bugün sezeryan oldum evet baya bir süre aç kalıyorsunuz sormak istedikleriniz olursa cevaplarım Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah
user4834 inci_tanesi kaç saat aç kalmanızı istedıler ameliyattan sonra ?sizin genel anestezi miydi spinal mi ?
inci_tanesi user4834 Gece 12 den sonra bişey yeyip icmemem söylendi bende bişey yemedim ameliyat 11.30 da idi sonrasinda da 6 saat ac kalmam söylendi spinal anestezi ile oldum ben
Gamzegemen Bende yeni doğum yaptim sezeryanla evet malesef aç kaliyosunuz uzun süre hatta eve geçerken bile doktor tembih etti çorbayla beslen bir iki güb katı yeme diye
Asyabuse Ay aç kalmak çok zor tıp bu kadar gelişti hala aç bırakıyolar bizi 😞😞😞 ben kan aldırcağım zaman 8-9 saatlik açlık elimi ayağımı titretiyor doğuma nasıl güç bulayım aç açına yaa
Gamzegemen Asyabuse hiç düşünme canım sen onları rabbim kolaylığını veriyo sanada hayırlı kolay doğum onsun inşallah
Rege21 Bende saat 2de sezaryen olacağım .doktorum sabah 6 da hafif bir kahvaltı yapabileceğimi suyumu da en son 7 de içebileceğimi söyledi.