EsmaCeyhan_ 12 haftalık hamileyim şuana kadar öbür çocuğumda da da bunda da bulunmuycak şeyleri asermedim daha doğrusu mesela can eriği çekiyor cnm gidip limon tuzlayıp yiyorum yada yapabilicegim bı yemek as eriyorum siz neler aşerdiniz ilginç mesela
Duyguucnr EsmaCeyhan_ benimde canım bi kez aşırı kestaneli pasta istemişti alıp yemiştim onun haricinde extrem bişey çekmedi hiç, mesela poğaça çekse sizin gibi yapıp yiyorum bende😊
noluyosanagenemiross Kiraz istiyor canım 2,3 haftdır ama nerde. İnt de buldum 4 tanesi 100₺ onlarda yorumlara bakarak acı olduğu yazıyor
Betulakarr EsmaCeyhan_ benim adam görevde hep diyirum çocuğum sanki olmadığını anlıyor kendi kendine beni hic uzmeden en kolay şeyleri asermemi sağlıyor. Valla rüyama giriyodu o derece salçalı makarna aserdim 😂😂😂😂
Deletedmom_116 EsmaCeyhan_ Ne girsem canım cekri 😂😂bide bı Konyalı olarak Konya’nın meşhur şeyini istedi canım habire
Elifdamlayildiz 11 haftalık oluyom yarın bulantilardan zaten pek bişey yiyemiyorum,artık asermemidir değil midir bilmiyorum salatalık havuç alıp elime kemiriyorum 😂😂