Senacnl Doğumuma az bi zaman kaldı hayırlısı ile , haliyle kilo da aldım tabi ve doğum sonrasını düşünüyorum inşallah yavrum emer ve emzirerekte olsa kilo verebilirim ama bunun haricinde neler yapabilirim deneyimli annelerim yardımcı olur musunuzz 🙏🏻
Dmr Senacnl süt yapsın diye herşeyi yemek yerine meyve sebze ağırlıklı olarak ilerlerseniz yediğiniz yağ değil süt ve vitamin olarak size etki yapar ve emzirirken bir yandan da yağlı bir şeyler eklemediğiniz için eritirsiniz inş
Hilaynur Senacnl zaten bi 10 kg ödem olarak gidiyor sonrasında karbonhidrat kesip bol su tüketiseniz 40 çıkmadan aldıklarınızı vermiş olursunhz 💕
hulyaakgn34- Bol bol emzirmek bol su içmek karbonhidrattan uzak durmak zaten uykusuz bi dönem başlıyor hiç dinlenemiyorsun beslenmene dikkat edersen ister istemez kilolar gidiyor ki çoğu ödem bebeğin suyu eşi oluyor sağlıklı doğumlar diliyorum ☺️
cslcsl Ben de hamileyken benzer başlıklarla kaç kilo gittiğini ne kadar zamanda gittiğini öğrenmeye çalışırdım. Hamilelikte 20 kilo aldım ki kilolu hamile kaldığım için çok fazlaydı. Doğumdan sonraki 2. Haftamdayım -12 kg dayım. Emzirmek ve uykusuzluk verdiriyor gerçekten
Senacnl cslcsl bende yaklaşık her ay 3 kilo alarak bi 14 15 kilo aldım ve daha iki ayım var ancak aldığım rakam kadar değil vücudum göstermiyor yani çocuk olsun eşi olsun ödemlerim olsun illaki kendi aldığım kilomda var onlarda etki ediyor biliyorum inşallah bende eski evlenmeden önceki kiloma dönebiliriim 😂🤲🏻🤲🏻🤲🏻