Zxcvbnm12 Arkadaşlar normalde hiç sevmem ama eşim kolayı çok içer benimde canım cekiyo. Yarım bardak falan içiyorum sizce zararı olurmu ama haftada bir veya 3-4 günde bir anca yarım bardak
Nurrmerttt- Zxcvbnm12 Hiçbir şey olmaz Allah’ın izniyle 🌸 Kısmayın hiçbir şeyinizden canınız çekiyorsa yiyin için zaten abartmıyormuşsunuz ☺️
Rabia04_09 Zxcvbnm12 sık olmamak kaydıyla nefsinizi köreltmek için içebilirsiniz. Aynı durum bende de var normalde hiç tüketmem ama. Şu hamilelikte insanın canı çekiyor gerçekten
Gamzer Zxcvbnm12 İki hamileligimde de canım çok istediğinde içtim canım. 3 4 günde bir yarım bardaktan birsey olacağını sanmıyorum. Ama sen gene de birsey olmaz diye çok içme🧡
Mervenur_19 Bende de tam tersi hamilelikten önce çok severdim ama hamilelikle birlikte tiksindim içemiyorum hiç 😀
arirangg Zxcvbnm12 Ben de hiç içmezdim eskiden ama hamileyken kola aşeriyorum. Canım çok çektiği zaman içiyorum çünkü içmeden rahatlayamıyorum. Birkaç gündür çekmedi canım. Bence zen de canım çektğinde hevesin gitsin bir şey olmaz
Tbayram Zxcvbnm12 Ben arada içiyorum normalde de bir bardaktan çok içmiyordum. Bazen yemeklerin yanında öyle güzel gidiyor ki tutamıyorum kendimi bir bardak içiyorum arada🤭