Ez0mm Kızlar 30 aralıkta tup bebek yapıldı ikizler konuldu. en son 11 ocakta kan testi verdim hcg 71 cıktı. 6 gün sonra 17 ocakta tekrar verdim hcg 277 cıktı. bEbegin gelişimi yavaş dıyorlar saglıksız dıyorlar sizce oylemi? Sizlerin nasıldı?
Bir_tirtilannesi Ez0mm 6 güne göre artış oranı biraz az olmuş sanırım canım doktoruna falan danıştınmi ne dedi
guzelanne01_ Ez0mm canım sen tüp bebekle anne oluyorsun neden morelini bozuyorsun senin için morel çok önemli ayrıca hasas sorular bunlar doktorunla mutlaka konuş danış sorma bile kimseye senin gebelik ilerlemen çok farklı çünkü☺️ve hamilesin gayette güzel artmış düşüş olması kötü
Merve10 Ez0mm canım 6 gün sonra ya göre düşük çıkmış ama geç tutunma tarzı bişe de olabilir yarın Tekrar kan ver iki katı olmuş mu kontrol et aksi bir durum olursa tutmamış olur
Minikmucizelere Ez0mm az gibi canım artış ama belli olmaz bu işler Sen iki gun sonra tekrar ver bakalım bi 17 sinde vermissin 19 unda tekrsr ver bakalım bi sonuç iki katı olcak mi
Ez0mm guzelanne01_ Blmıyorum morelım cok bozuldu zıkkım öksürük salgınınada yakalndım birde 😪gecmıyor oksuruk sureklı.
Merve10 Ez0mm bende tüp bebek ile hamileyim daha yeni 7+5 sadece artışını kontrol et yarında iki katı olmazsa dokrorunla konuş Bir
Ez0mm Bir_tirtilannesi doktor cok az dedi büyümesi 😪 öbür haftada ver kan bklım dedı ama ıstenılen buyumeyı ksrsılamamış dedi. Insalh gec dollenıyordur ondandr dedı. Knamada olmayınca bkle dedı
Bir_tirtilannesi Ez0mm Hadii inşallah geç döllenmedir kan verdiğin zaman anlaşılır yüreğini ferah tut canım 🙏🏻