Ada-Uras-Asya Akcaozge benmde suyu fazla 29 haftada göründü şuan 30+4 deyiz tatlı karbonhidrat yasak şeker de çıkmadı ama dikkat edin erken doğum olma olasılığı war
Buse-ozdmr Akcaozge canım tatlıyı karbonhidrat kesmen gerek yanı hamur işlerini makarna patates bunları hep bırak bir süre
Meltemm30 Akcaozge Aynı sıkıntı bendede çıktı hayatımdan beyaz ekmeği unlu gıdaları çıkardım tatlıyı çok canım çekmedikçe tüketmiyorum Tamamen düzene girdi çok şükür Dikkat ederseniz geçiyor 🙏🏻
Avukathanimm Herkesin başına gelebilir, merakımdan soruyorum bilelim diye, doktora sormadınız mı? Doktor ne dedi bununla ilgili?
Akcaozge Avukathanimm doktora sordum açken ve tokken kan şekerini ölçeceğiz ona göre bi yol izleyeceğiz dedi
06Seyma-06 Banada suyu az denildi. Deli gibi su içiyorum ama bunun bir ortası yok mudur anlamıyorum ki fazlası zarar azı zarar
N1E1 Canım şeker karbonhidrat pilav makarna en önemlisi de beyaz ekmeği kes buğday ekmeğine dön onu da 2 dilimden fazla tüketme portakal sıkıp suyunu içme benimde fazlaydı diyetle düzeldi senin de düzelir inşallah bide yürüyüş mutlaka
Ovgusss Akcaozge 22. Haftada doktor bana da öyle demişti suyu fazla şekerli çok yeme diye ama ben aynı yememe devam ettim 😀 bir sorum olmadı çok şükür