Canan55 Kızlar 35+2 haftalığız ve akşamdan beri 3 kere sancım olmuştur 2 dk duruyo gidiyo sizlerdede böyle olan varmı
Dilara3490 Canan55 35+4 bende de oluyor canim oluyor gidiyor basen uzun sürüyor diyorum 1 haftadır da vajinamda dolgunluk hissi ve çatı ağrısı çok fazla yuruken bile batiyor bakalım yarın randevumuz var
Minikmucizem199 Canan55 bende 36 haftalık hamileyim bugün oldu hatta az önce nasıl bişey sizin hissettiniz anlatır mısınız bende tam bilemedim
Merveclnk Canan55 daha 35 haftada düzenli sancılarım çıktı ilaç kullandım dinlendim duzeldi şükür. Bebek kendini ittirir gibi yapiyor topluyor 1 2 dk sonra düzeliyor böyle oldu benimki.
Suelifemir Canan55 bende 35+5 haftalığım pazartesi doktora gittim nst. Çok az sancı çıktı inşallah devem etmez sezaryanlıyım 38 kadar durması gerek yaramazın arada evdede hissediyorum 😌
Ebrualparslan1 Bizde yarin 35 olucaz belime giriyo adet ağrısı gibi ayakta durunca bi kac dk sonra geçiyor
Canan55 Dilara3490 evet bende de alt tarafımda dolgunluk hissi var batma vs oluyor ben normal doğum istiyorm ilk gebeliğim doktorum artık hurma ye merdiven çık yürüyüş yap dedi inşallah normal bi şekilde gelir sezaryan dan korkuyorum 🫣
Aylin355 Canan55 35+1 bugün nstye girdim sancı çıkmadı şükür ama çok yoruldum ve şuan baya ağrım var, zaten bacak aramdaki kemikler çok ağrıyor yürüdükçe bide karın ağrısı vs oldu inş geçer hemen
Minnieand Canan55 ben de çok korkuyorum açıkçası sezaryenden 🥲 normal doğum daha oldu bitti gibi geliyo 🥲
Minnieand Canan55 benim de olmuştu o haftalar ama nstde sancı çıkmıyordu. Rahim büyüdüğü için bebek aşağı indiği içinmiş sanırım