Çok ama çok güzel bi doğumum oldu arkadaşlar sizinle de paylaşmak istediğim için happymom a tekrar giriş yaptım. Ben hamileligim boyunca 6 7 aylıkken den beri hastaneye gebe okuluna gittim ilk doğumum olduğu için korkularım vardı bilgili değildim her hafta egzersizlere katıldım bilgi edindim 40 haftalık olmuştum ama hala oğlum gelmemişti sancılarım vardı biraz doktor nst de sancımın olduğunu söyledi ve pazar günü hastaneye tekrar gelip acil kadın doğum da nst ye baglanmami istedi tabi ben gitmek istemedim eşim ve ailem gitmemi istedi eşim götürdü nst ye bağlandım alttan açılmama baktılar 4 cm açıklık var dediler ve beni hastaneye aldilar eşimi eve bavulları almaya gönderdim ailemi aradım yanima hiç kimseyi almadilar tek başıma korkuyordum bır yanda da heyecanlıydım tabi oğlumu kucağıma alacağım için neyse üstümu değiştirip nst ye bağladılar beni bir süre nst de kaldım biraz kalkıp egzersiz yaptim saat 16 17 gibi hastaneye alınmıştım saat 23.20 de doğumum gerçekleşti ve oğlumu sağ Salim kucağıma aldım ebe doktor sürekli gelip takiplediler 5 cm oldu suyumu kendileri patlattı suyu patlatmadan önce hiç bir sancım yoktu patlatinca hafiften ağrılarım başladı ama dayanilabilirdi zaman geçtikce benim ağrılarım sıkılaşmaya başladı sonra annemi aldılar içeri ve o haldeyken bile kalkıp yürüyordum egzersiz yapmaya çalışıyordum tabi anneminde destegiyle annem benim o halimi gördükce o bile dayanamadı ben bı yandan kendimi teselli ediyorum gebe okulunda öğrendiklerimi tekrarlıyorum gene okulundan ebelerimle telefonda msjlasiyorum onlarda beni teselli ettiler sağ olsunlar ebe doktor geldi gitti sürekli takiplediler 9 cm oldu 10 oldu ve beni doğumhane ye aldılar çatala oturttular 4 5 ikinmada oğlumun saçlarını gördüm o yüzden hemen doğmasını istedim ve son kez ıkınınca oğlumu kucağıma verdiler bütün ağrılarım acılarım o anda gitti öptüm sarıldım o kadar güzel ve özel bı andı ki benim için inşallah herkesin doğumu güzel geçer ve özel unutamacaginiz bı anınız olur ağrı çekerken doğum sırasında bir kere bile bağırmadim sakindim heyecanlıydım sadece ve ilk doğumum böyle oldu ve güzel bı doğumum oldu Allah’ım herkesin böyle güzel bi doğumu olur bi avazda kucağıniza alırsınız inşallah ben devlette yaptım doğumum o kadar güzel ilgilendiler ki biraz uzun oldu ama kusura bakmayın hanimlar kendinize iyi bakın ben happy Kids e geri dönüyorum darısı sizin başınıza artık sağ Salim hayırlısıyla sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin Allah’ım hoşçakalın 😀🙏👋