MeltemKartal22 Kıza merhaba iyi akşamlar Emine hocaya gidiyorum ben de ultrason resimleri simsiyah hiçbir şey anlamıyorum acaba sizde de öyle mi renkli gösteriyor mu onu merak ettim 27 Haftalığım gittim hiçbir şey anlamıyorum simsiyah ekran resme
Ozgex MeltemKartal22 bende zübeydeye gittim aynısı hic beğenmedim 29 haftalığım hala çocuğumun net bir resmi yok
Btlzmr MeltemKartal22 bende Emine zeynep e gidiyorum aynı bizimde belli olmuyor bağcılar megadaki öyle değilmiş arkadaşım oraya gidiyor çok güzel renkli veriyor doktoru
Seydaamuratt MeltemKartal22 siz düzenli olarak emine hanıma mı gidiyorsunuz öyleyse Bi şey soracağım da ilk kez mi gittiniz
Merveee_56 MeltemKartal22 canim bende Esenler’de oturuyorum Belgin esen takipliyim özel kliniği var doğumu avicenna da yaptırıyor 12 haftadayim gayet net görüyorum istersen tercih edebilirsin bu şekilde renkli ve siyah beyaz bakiyor
Ozgex MeltemKartal22 oğlum da medicalparka gidiyordum bütün resimleri o kadar netki şimdi doğum ücreti pahalandı diye gitmiyorum burda da henüz net bir resim Sahibi olamadık🤣 emine hocanın muayenesi ne kadar
Seydaamuratt Ben o hastanede 3 farklı doktora gittim biri emine Zeynep Yılmaz hepsinde de netlik farklıydı hepsinin makinesi mi farklı acaba. Ve en kötüsü emine hanımınkiydi. Ama bilgi anlatım ilgi alaka olarak emine hanım en iyisiydi
Seydaamuratt MeltemKartal22 detaylıyı nerde yaptırdınız Esenler Medipol de mi başka Bi yerde mi acaba
MeltemKartal22 Seydaamuratt esenler medipol de yaptırdım Erol bey bakıyor detaylı ultrason a sadece hastanede gayet memnun kaldık ilgiliydi
Seydaamuratt MeltemKartal22 evet bende kendisinden randevu aldım ama dışarıda Bi yer duydum çok övdüler. Acaba oraya gitsem mi diye düşündüm. Doktor kabul eder mi onu bilemedim. Memnun kaldınız yani sizde Erol beyden ne kadar süre muayene etti sizi bende yorumlarda iyi şeyler gördüm aslında hep
MeltemKartal22 Seydaamuratt canım hiç birşey olmaz oranın sonucu ile kendi doktorun a götüre bilirsin sıkntı olmaz yarım saat bi saat sürüyor konuşması ve bebekle ilgilenmesi