Flyy Buse-ozdmr 37+5 yarın gün belirleyecegiz inşallah henüz kararlastırmadık 🫠 artık geceleri cok zorluyor yaa
Aylin355 Buse-ozdmr 35+1 bugün kontrole gittik 21 şubatta 40. Haftam doluyor ama doktorumuz 40ı geçirmeyiz diyor bakalım artık hayırlısı
glnr_21 Buse-ozdmr bende 37+2 rahim kasılmaları regl sancısı gibi ağrılar ama başka belirti yok ne zaman gelir bende merak ediyorum 😀
3cocuklu1annee Buse-ozdmr 35+6 haftalığım mide yanması kasık ağrılarım bel ağrım sancılardan ve kasılma var regl ağrısı gibi ağrılar uyuyamıyorum bile şubat 16 görünüyor
2Mozilla Aylin355 Aylin355 benimde 35+1 21 şubat dendi bana da ama benim bebek kanala yerleşmiş 14 suabattada gelebilir sizinki kanala yerleşmiş mi acaba
Aylin355 Buse-ozdmr Hayırlısı olsun sağsağlim kucağınıza alın inşallah bebişinizi 🌺 Ben normal düşündüğüm için tarih veremiyorum 😂
[silindi] Buse-ozdmr benimde 35+1 bugün kontrole gittik.10subat istedik ama o haftayıda bitirelim, erkende olmasındedi.13 şubat a günümüzü aldık.
Patricia glnr_21 senle tarihimiz aynı. Benim erkek bebek. Dün gece uyurken sadece kasık ağrım oldu🫣 gelmeye niyeti yok bizim oğlanın Sanırım. Ama ben cidden çok yoruldum
Helinozan 3cocuklu1annee günümüz ayni ve düzensiz oldugu icin mahvediyor beni ama doktorum basi aşağıda erken dogar dedi ölüyom resmen geceleri yaa mahvediyor beni belimle karnima birden sanci girince hele yerimden kalkamıyorum..:(
Eldgrn Buse-ozdmr normal doğum gözüküyor 1 Şubat’ta doğum planı yapacağız doktorumla kontrolüm var 35+1 olucaz tahmini 22 Şubat gözüküyor ama bakalım ne zaman gelecek
Buse-ozdmr Eldgrn hadi inşallah süper valla normal düşünüyorsan ben aklıam bile getırmedım normali direk sezeryan dedım korkudan😂
Merveneg Buse-ozdmr 36+1 deyim ben. Sezaryen olacak doğumum. Erken doğum riskim var. Erken gelmezse 7 şubat :) Böbrek ağrısı, göbek deliğimde şiddetli bir ağrı var kasık ağrısı ve kasılmaları unutturdu bakalım ne olacak. :)
Ayayka Merveneg ay bizimde 7 Şubat sezaryen ama mecburi tansiyondan dolayı dualarınıza beni de dahil edin 🥹🙏🏻
Buse-ozdmr 3cocuklu1annee ayyy sana daha cok zor olur benim ilk hamıleliğim gece yatamazsam gunduz gene bıras uyuyorum ama senin baya yorucu olmuş allah yardım etsın 🌸🥰😍
Buseniizz Buse-ozdmr 37+3 normal doğum istiyorum 1 cm açıklık var pazartesi kontrol bakalım ne olacak 😅
Patricia Buseniizz ne kadar şanslısınız açıklığınız var🫣 bende hiç yok🤷🏻♀️ kilo alırsa bebek yani 3500 üstüne çıkarsa da normal doğumum riskli olabilirmiş çatım dar değil ama genişte değilmiş😔 sabah akşam squat haraketleri falan yapıyorum umarım normal doğum olur🙏🏼