Merhabalar yorumlarınızı tek tek okudum bu memnun kalınan hastaneler hangi illerde acaba merak ettim ? Benim doğumuma 20 gün kaldı fakat özelde yapmayı planlıyorum. Benim bulunduğum il İstanbul Avrupa yakası fakat çevremdeki hiç bir devlet has. memnun değiller ki benide. Kaybım olduğunda gop karayolları kadın acile gittim kanamalı hasta olarak kobay gibi kullanmaya çalıştılar öğrencilere öğretmeye çalıştılar ven orda yatan hastaydım ağrılarım çoktu 1 saatte 1 muayene etmek beni tedavi edip sancılarımdan kurtarmak yerine öğrencilerine öğretmeleri çok yanlış. Selimiye kadın doğum has. Orasıda berbat acilden giriş yaptım ilk defa sancım tuttu beni içeride hasta olmamasına rağmen 45 dk beklettiler sonra bana sorulan sorularda neden buraya geldin hiç daha önce gelmemişsin başka hastane mi yoktu sizene ben istediğim hastaneye gidip muayene olurum vergisini veriyorum birde dönmüş alttan muayene edicem dedi kabul etmedim çünkü doğum sancısı gibi dakik değildi kısmi yalancı sancıydı ve kendi doktorum buna asla müsade etmiyordu ki kendisi bile hiç etmedi erken doğum riski olduğu için ilaç kullanıyorum doktorun bana dediği o zaman kendi doktoruna git burada işin yok dedi bende tamam kapat kaydımı sana muayene olmayacağım dedim çıktım neyse Yada en uzak çam sakurada kuzenim doğum yaptı memnun kalmadı. Yani memnun olan insanlar görüyorum ama ben hiç memnun olamadım açıkçası ve bu sebeplerden ve yaşadığım diğer şeylerden ötürü asla ama asla devlet has. Allah düşürmesin oradada doğum yapmaya mecbur olup gücü olmayan insanların Allah yardımcısı olsun