Busra200919 Yarın 10 haftalık oluyoruz Allah’ın izniyle cinsiyetlerinizi kaçıncı haftada öğrendiniz ? 11. Haftada öğrenenler de varmış 12.haftada muayenemiz var sizce öğrenebilir miyiz?
Balbebek012 Busra200919 10+1 deyim❤ hemşirem 12 de gel hem cinsiyeti öğren hem de ikili test yapalım dedi bence öğrenebilirsin sen de
Ebru0412 9 haftalık hamileyim yeni doktora gittim doktorum 3 hafta sonra muayeneye gidince öğrenebileceğimi söyledi
Esra-06g Busra200919 biz 12 haftalık iken gittik kız dedi büyük ihtimalle ama 16 hafta da erkek olduğunu öğrendim
Esra-06g Merveee_56 bazı bebekler de cinsel organları geç gelişiyor bize kız dedi o zaman hatta 13+ 5 de başka doktora oda kız dedi ama cinsiyetimiz erkek
Merveee_56 Esra-06g bacak arasını gösterdiler mi soylediklerinde alışveriş yapmak istiyorum doktor da bir ay sonra çağırdı tutamıyorum kendimi 😂😂
Esra-06g Merveee_56 evet gösterdi sonradan belli olduğunda hatta doktorum kendisi alışveriş yap gittikçe pahalı oluyor dedi bende aldım şimdi 24 haftalık olacaz inşallah ☺️
Merveee_56 Esra-06g ya ultrason fotoğrafı varsa o haftalarda bacak arasını atabilir misiniz bana ilk çocuğum ve kız olmasını istiyorum toka ve çorap siparişi verdim o ihtimal varsa iptal edicem
Selisce Busra200919 14 haftalıkken öğrendik doktoruma çok güveniyordum %100 net dedi zaten bacak arası görüntüleride var baya belli kız olduğu doktordan çıkar çıkmaz alışveriş yapmıştık
Aecer Esra-06g ya aynı pozdan bizde de var hahaha ben fetal dna ile öğrendim ama oğluşum da 13+2 de bu şekilde poz verdi :))))
efemom_ Busra200919 11. Haftada öğrendim DNA testiyle ama 13. Haftada da direk gösterdi belliydi her şeyi erkekler çabuk belli oluyor dedi doktorumda bizimde erkek 👶🏻