Alpinannesi__ Kayramomm yaa bizde tam tersi hareketleri azaldı ve daha az hissediyorum 🥹 ama çok şükür herşey yolunda,🥰
Kayramomm Alpinannesi__ bizdede gecen hafta öyle olmuştu 24. Haftada çok azdı çok endiselenmistim ama bu hafta böyle sağlıkli olsunlarda gerisi mühim değil
Alpinannesi__ Kayramomm tabi öyle sağlıklı olsunlar da ☺️ bebek kilosu nasıl sizin peki dr bana sürekli bebeğin kilosu biraz fazla ama suyun bir tık fazla diyo şeker yüklemesi de yaptırdım normal çıktı ama nedendir bilemiyorum
Kayramomm Alpinannesi__ ben hep devlete gidiyordum bu haftama kadar en son 24 haftamda gitmistim net bir kilo söylemedi suyumla ilgili de herhangi birşey demedi herşey yolunda dedi fakat ben şeker yükleme testi yaptırmadım bakalım iki hafta sonra özele gidecegim artık orada ne der bilmiyorum
Alpinannesi__ Kayramomm bende devlete gidiyorum dr çok iyi sağolsun herşeyi tek tek anlatıyor ama su hakkında neden arttığını söylemedi merak ettim
Kayramomm Bu arada kızlar sizlerde de kramplar başladı mı dün sabaha karşı bacağıma kramp girdi hala ağrıyor ağrısından yürüyemiyorum magnezyum kullanıyorum bu arada
Sinem_0618 25+5 bebek gayet iyi ama sanırım ben değilim öksürük krizindeyim 3 gündür ve artık kasıklarım bile ağrıyor önerebileceğiniz birşey var mı kızlar
Kayramomm Sinem_0618 ben genelde tereyagini eritip pekmezle karıştırıp ılık ılık üzerine birkaç damla limon sıkıp iciyordum iyi geliyor
Sinem_0618 Kayramomm bulantılarım hala geçmedi içimi bulandırırsa diye korkuyorum denemeye nasıl tadı sizce
Kayramomm Sinem_0618 ben normaldede pekmezi tüketen biriydim limonu çok sıkmayın iki üç damla seklinde ılık ılık içip uzanin yarım saat kadar başka birşey yiyip içmeyin ki o bogazinida yumusatsin günde 3 kez uygulayabilirsiniz