piiremsesinannesiii Kızlar burnum tıkalı çok kötü hastayım burnumun köşesine hep Vikis sürünce açılırdı sorun olacağını sanmıyorum ama şimdi de sürsem problem olur mu bilginiz var mı
Buse-ozdmr piiremsesinannesiii ben hastayken mecbur düzelmeyince gogusume ayagıma burnumun deliklerine heryerıme surmustum 35 haftalığım cok sukur bıse olmadı ama zararlı dıyorlar bilemiyorum
Minikbebegimaren piiremsesinannesiii ben dayanamamıştım sürmüştüm bişey de olmadı ama zararlı diyen duymuştum
usenmedimyaptimbirvelet piiremsesinannesiii dayanamadım sürüyorum valla yoksa çok kötü oluyorum gerçi çok faydası olmuyor da.. umut fakirin ekmeği
Mrsyesil94 piiremsesinannesiii kulak burun boğaz a görün ilaç yazıyorlar belli bir aydan sonra..çünkü enfeksiyon bebek için daha kötüymüş ben de su an burun spreyi kullanıyorum çok geçmiş olsun
piiremsesinannesiii Buse-ozdmr bende sürücem sanırım burnum çok sürüyor tıkalı inşallah bir şey olmaz
Buse-ozdmr piiremsesinannesiii cok kotuysen sur öksürüğün varsada ayaklarına sür çorap giy hemen kesiyor oksuruğu ayaga surersen 🥰
piiremsesinannesiii Minikbebegimaren ay bilmiyorum inşallah değildir ya burnuma sürdüm sadece açılsın tıkanıklığı
piiremsesinannesiii Buse-ozdmr teşekkür ederim canım sürdüm şimdi ayaklarıma falan inşallah şifa olur çok sağol
piiremsesinannesiii Mrsyesil94 sağolun size de çok geçmiş olsun burun spreyinin ismini verebilir misiniz rica etsem
Mrsyesil94 piiremsesinannesiii bebekler için bı sprey ama vermeyeyim ismini ne olur ne olmaz benimki geniz akıntısı ve burun tıkanıklığı için 🧡