Elfn Ben 6 haftalık hamileyim doktor eşinle ilişkiye girmeyin dedi bebekte bir sıkıntı olduğundan mı demiştir yoksa önlem olunsun diye mi merak ettim kusura bakmayın özel bir soru mâzur görün beni ilk hamileliğim 🙈🙈
HalisEbruoban Elfn hayır canım bebegın kalp atısını duyana kadar iliskiyi yasaklıyorlar korkulacak bişey yok yani 😀
Sonay Elfn doktor ne diyorsa onu yap cnm bence bi sorun yoktur olsa zaten söylerdi belki daha yeni diye oyle demiştir bişey oldugunu sanmıyorum. Ama eğer için rahat etmiyorsa başka doktora görünebilirsin
Elfn Sonay 15 gün sonra kontrolüm var doktorumu dinliyorum da yine de burada bilgili insan çoktur diye sorayım dedim genel olarak yasaklıyorlar muhtemelen 😊
HalisEbruoban Elfn ben 33 haftalık hamıleyım banada doktorum yasakladı ilk haftalar kalp atışını duyana kadar iciniz rahat olsun
Elfn HalisEbruoban siz 33.haftaya ulaşmışsınız ya ne güzel bende bebeğim tutunabilmiş midir düşünceleri içerisindeyim 🙈
Esmaa Bende bisey yoktdu amma banada dedi iliskiye girme amma ben hamile kalan gunden iliskidede oluyorum hicbisey olmuyor doktor disede dinlemedim bur sikinti olmayandan sonra arasdirdim hicbisey olmaz 🙈🙈
Elfn Esmaa Bende araştırdım herhangi bir kanama,leke vs bir sıkıntı olmaz diyordu da ne bilim ya bir şey olursa diye korkuyorum 😬😄
HalisEbruoban İnş tutunmuştur kalp atışlarınıda duyunca artık kafandakı sorular azalır ins saglıkla kucagına alırsın yavrunu 😀