Nzl_shn_ars Merhaba kızlar 26+2 günlüğüm ve dünden beri sürekli hareketli hiç durmadan haraket ediyor ve kısıklarima vuruyor aşırı hareketli sağ bacağım uyuşuyor normal mi
Btlklnc Nzl_shn_ars Bebegın hareket etmesi iyi bir şey der doktorum bebegın saglıklı oldugu anlamına gelir. Endişelenmeyın ben 16.haftada hıssettım ılk o günden beri cok şükür hergun hıssedıyorum. Bazen uyuyor bılıyrm ama uyandırmak istyrm hareket etsin diye :)
Nhlhmz11 Nzl_shn_ars benim hareketleri daha erken başladı şuan 31 haftalığım, 4-5 haftadır uyku uyumuyorum geceleri. Felaket ağrılarım başladı hareketinden dolayı . Bazen ağrıdan bazen de aşırı hareketinden uyuyamıyorum 🥺
ilknrylmz Btlklnc aynı ben gibisin bende bi kaç saat hareket etmesin hemen karnıma dokunuyorum ovalyorum karnımı başlıyor yeniden hareket etmeye çok güzel bir his Allah isteyen herkese nasip etsin
hilal3407 Nzl_shn_ars benim ilk gebeliğim sanırım 24-25 haftalarda ve sonrası çok hareketli olmaya başladıkları zamanlar… ileride özleyeceğiz bugünleri 🌿
Nzl_shn_ars Nhlhmz11 ya benim plesanta aşağıda erken doğum riskim var sabah doktora gitcem artık korkuyorum dayanamıyorum sağ tarafım hiç tutmuyor