Hatice_11 Satisati ben Hatay’da yaşıyorum uzaktan oluyor mu . Bende baktırmak istyrm 4 sene olcak Eylül’de bir düşüğüm oldu ve kahve rengi lekem kesilmemisti . Ara ara her ay görüyorum neredeyse kahve rengi lekeyi
Satisati asli_hmz Saruhanlıda hoca Mehmet Develi Develi köyünde bı ücret talep etmiyor vermek istersen sen veriyorsun
Niloyaaaaa Askeryarii valla canım beni evlenmeden önce çok korkutuyorlardı hoca bana sende subhanlık var senlik bir durum yok ama ileride hamile kaldığında mutlaka Muska takmalısın bebeği düşürmek için uğraşırlar doğunca da bebeğe takılmalı 2 yaşına kadar demişti.. sonra o hoca vefat etti bende üstüne düşmedim açıkçası şimdi hamileyim bir kaç kere rüyamda korkuttular hemen sureleri okudum geçtim çok şükür bir problemim yok şuan 1 hafta sonra doğum yapıcam nasipse.. Rabbime sığındım hep sure okudum zaten Muskadan medet ummakta çok iyi değil diyorlar 🤷♀️
Niloyaaaaa Hasret18ayaz bu işler Allah rızası için yapılır bana göre bizim burda çok iyi bir hoca vardı kötü bir şey asla yapmazdı babasına küçükken yemin etmiş.. borcumuz ne kadar denildiğinde gönlünüzden ne koparsa derdi vermesen de problem etmezdi yani o derece paraya tamah etmezdi.. ben bu kadar para isteyenlerin dolandırıcı olduğunu düşünüyorum
Hasret18ayaz Niloyaaaaa evet insanların caresziliklerini fırsat bildiklerini düşünüyorum bende sözde öğrenci okutuyormus medresede onlar içinmiş para ama saçma geldi bahanesi
Niloyaaaaa Hasret18ayaz tamamen sömürme işlemi canım 5000 tl ne demek gerçekten 300-500 olsa anlarım 🙄 siz Rabbime sığının bol bol felak nas ayetel kürsi okuyun ama içim öyle rahat etmez derseniz Allah rızası için ya da cüzi miktarda ücret alan ve yüz yüze gördüğünüz birine gidin 🌺
xEndless Kızlar ben sübyan var mıdır yok mudur bilmem ama ücret talep eden hoca dolandırıcıdır. Birde 5000 tl istemiş.. Allah böylelerine fırsat vermesin inşallah. Bu tarz şeyler Allah rızası için yapılır karşılık beklenmez bunlarınki resmen umut tacirliği.