Ayldz Esractlymn yunus Emre hastanesine gidiyorum. Beni de 37. Hafada radyoloji bölümü ultrasonuna gönderdi
anne_gunlugu Esractlymn doktorunuz kim memnun musunuz bende eskişehir şehir hastanesine gidiyorum biz daha çok küçüğüz de hangi doktora devam edeceğim bilemiyorum, ilk doktorum hüseyin oğuz hocaydı
SeKa26 Ayldz bende Yunusemre Hastanesi’ne gidiyorum benim doktorum ayriyetten bir ultrasona göndermedi sizi neden gönderdi acaba
Ayldz Esractlymn amniyotik sıvıya, genel doktorun baktığı kafa çevresi-bacak boyu ölçümü vs. Bir de plesantanın durumuna baktı.
Ayldz SeKa26 özel bir nedeni olduğunu söylemedi aslında. Bu hafta obstetrik usg var dedi. Ona da radyolojici baktı.
Esractlymn anne_gunlugu Tuğba yuvança gidiyorum ben oda Oğuz beyin eşi ikisi de çok iyi doktor genelde onlar tercih ediliyo şehir hastanesinde
anne_gunlugu Esractlymn evet tuğba hanıma hiç gitmedim oğuz hoca çok iyi ama çok yogun içeri 3 4 kişi aldıgından malesef insan biraz rahatsız oluyor
Esractlymn anne_gunlugu Tuğba hanım da aynı şekilde canım hastaları çok fazla olduğu için yetiştirmek için o şekilde alıyolar daha önce bi hasta sormuştu Tuğba hanım o şekilde açıklama yapmıştı ama ilgileniyor bi sıkıntı olmuyor
anne_gunlugu Esractlymn evet doğrudur malesef onların da yapacak birşeyi yok tabi o kadar hastaları var özel hastane fiyatlsrı çok artmıl ümitte 495 tl olmuş gürlife 465 tl o da