usenmedimyaptimbirvelet Esoli ben valla plastik aldım. çevremde çok gördüm çocuğu cam biberonunu fırlatıp kırılan..Ki avent öyle ucuz bir şey de değil onun plastiğininde zararlı olmayacağını düşünerekten öyle aldım
Svalpydn35 Bn de plastiğini kullanıyorum ve iyiki almışım diyorum…hem meme hem biberon kullanıyoruz ara da ve ikisini de tutuyo çok şükür. Plastik olsa da plastiği kaliteli o yuzden bu kdr takilmadim bn plastik olmasına👍
Svalpydn35 Ebru-2121 125 lik olanı kullanıyoruz.ztn mideleri çok küçük, doğumda süt hemen gelmeyince mama takviyesi başlamıştı Dr ve biberon burda çok işime yaradı açıkçası… Verdiğim paraya helal dedim her kullanımında😉
Mommm03 usenmedimyaptimbirvelet kaç ay kullandım hiç kirilmadi bunu deyipte kırılirsa gülerim vallah 🤣 evet arkadaşın dediği gibi cam olan agir
-_Esra_- Avent Dr.Browns chicco arası git gel yaptım bir biberona 450 TL verdim kesinlikle tutmadı çocuk gitti eczaneden rastgele aldığım 25 TLlik Wee marka biberonu tuttu Awent felan deme kuzum Ne bulursan kullan 😂😂😂😂😂😂