betuloflu Dün sabah yatışım verildi. Sabah 10 dan 6 ya kadar suni sancı verildi ama bende hiç agrı yoktu😂 gece hatta ahlamaya başladım sancım açılmam YÖK amelıyat ıstemıyorum hatta buraya da post açmıştım 😂 hastahaneden cıkarırlarmı diye. Açılmam sadece 3 cmdi. Vel hasıl kelam sabah yine 5 te bana suni sancı verdiler 5 saat yine bende tık yoktu hiç Ağrı sızı yok açılma yok ama rahmim yumuşamış biraz saat 10 da doktorum geldi. Suyumu bir patlattı 2 dakıkada sonra benım sancılarım başladı evet zor Ağrı ama kafada normal istemek çok onemlı 1 saat 10 dakika sancı çekerim 20 dakikada doğurdum çok şükür şimdi çok iyiyiz yarın taburcu olucaz. Rabbim hepinize kolaylı doğumlar versin inşallah korkmayın kararınızda net olun sadece 🤲🏻 Bu arada bebegım adet tarıhıme göre tam bugün 38 haftasına girdi doğurduk ama bebeğim önde gidiyodu diye özellikle aldık iyiliğe aldık daiyorum artık çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkesede çocuk nasip etsin
Nisanurr Yaa 😍 çok sevindim senin adına hatta ben bile yorum yapmıştım o postuna hatırlıyorum gönülden istemişsin demek normal doğumu Allahta nasip etmiş 😍 Rabbim kokusunu eksik ettirmesin 🤗