Betul123__ Sırt sağ tarafım ayakta durunca çok ağrıyor düzenli magnezyumda kullanıyorum bir kaç günden beri geçmiyor. Acaba parol içsem biraz ağrım hafifler mi siz bu haftalarda parol kullandınız mı yada böyle bi ağrınız olduysa ne yaptınız ?
Semilk05 Betul123__ kuzum geçmiş olsun bişey sormak istiyorum. Ben magnezyumu bıraktım kasılmaları azalttığı için doğumu geciktiriyor diye duydum bi doğruluğu varmı bende 37+2 yim
Buseniizz Betul123__ aynısı bende vardı çatı muayenesi oldum açılmam varmış tabi belki herkeste aynı değildir
Betul123__ Semilk05 hiç bir fikrim yok benim sezaryen olucak diye devam ediyor olabilirim doktorum ve sağlık ocağında ki ebe bırakmam gerektiğini söylemedi bende devam ediyorum. Siz yinede doktorunu ne dediyse öyle yapın
Buseniizz Esrabaydemir kontrole gitmiştim doktoruma ağrılarımı söyledim o da nstye bağladı düzensiz sancılarım çıktı sonra çatı muayenesi yaptı Bende sırt ve karın ağrıları vardı geceleri döne döne zor uyuyordum hatta ağrılardan uyanıyordum haftalarımız aynı olduğu için yorum yapmak istedim